ZXZW Intern Wanted!

This one is in Dutch…..

Gezocht: Stagiair financiële en contractuele administratie

Stichting ZXZW is een culturele organisatie die verantwoordelijk is voor de organisatie van het ZXZW festival, een groot cultureel festival dat plaats vindt in de 3e week van september, op zo’n 30 locaties, verspreid over de hele Tilburgse binnenstad, waar een goede 250 optredens plaats vinden.

De stichting is in 2005 opgericht om het ZXZW festival te organiseren. Wat begon als een hobby op een zolderkamer is binnen 4 edities uitgegroeid tot een groots festival met een vaste, continue organisatie die bestaat uit 3 werknemers, 3 freelance medewerkers en 3 stagiaires. Tijdens de uitvoering van het festival is dit aantal nog vele malen groter. In een kantoor midden in het centrum van Tilburg wordt gedurende het hele jaar gewerkt aan het festival en enkele neven-activiteiten in binnen- en buitenland.

Op dit moment is de stichting druk bezig een professionalisering door te voeren. Dingen als functiescheidingen invoeren, een ERP maken, TBV’s beschrijven, het opstellen van goede contracten, en alles wat komt kijken bij het streven naar een goedkeurende accountantsverklaring. Het doorvoeren van deze professionalisering is een tijdrovend proces, waar een gedegen kennis van administratie en organisatie voor nodig is. Derhalve zoekt Stichting ZXZW een stagiair die zich wil storten op het vormgeven van de financiële en contractuele administratie van de stichting.

In samenwerking met de interne directie en het financiële administratie buro Bilan, ga je werken aan het opstellen en schrijven van gedegen artiestencontracten en samenwerkingscontracten. Tevens ga je mee werken aan het inzichtelijk maken van de financiële stromen binnen de organisatie, en werk je mee aan het opzetten van een controle op de financiële administratie.

Wat we zoeken is een nauwkeurige stagiair die thuis is in de wereld van financiële administratie, en uitdaging ziet in het pionieren op organisatorisch niveau. Daarnaast is het prettig als je een affiniteit hebt met hetgeen we inhoudelijk doen, nl. het organiseren van een cultureel festival. Je komt te werken in een jong team van enthousiaste mensen, die gewend zijn om zelfstandig te werken, maar ook allemaal meer dan bereid zijn je mee te helpen en te adviseren.

Wij zoeken:

 HEAO / HBO Music Management of vergelijkbaar niveau
 Full time beschikbaarheid gedurende tenminste 3 maanden
 In staat zelfstandig te werken
 In staat is in Tilburg te werken
 Iemand die strategisch inzicht heeft en dingen kan opzetten

Wij bieden:
 Goede, professionele begeleiding
 Kans om ervaring op te doen in de culturele sector
 Kans om een administratieve afdeling mee op te zetten
 Een plek in een jong en enthousiast team

Lijkt het je wat om deze stageplek op te vullen, stuur dan een mail met daarin je motivatie en je CV naar Frank Kimenai, frank [at] zxzw [dot] nl of bel 0135904839. Voor meer info omtrent het ZXZW festival, check http://www.zxzw.nl

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s