3voor12/Tilburg goes LOUD!

Club3VOOR12/Tilburg staat alweer anderhalf jaar garant voor een ruim aanbod aan verschillende muzikale genres. Van hiphop tot singer/songwriter en van dance tot pop. De beste lokale muziekingrediënten zijn de afgelopen tijd voorbijgekomen. Voor de aankomende editie zoekt Club3VOOR12/Tilburg de grenzen op van het muzikale gehoor. Deze editie gaat Club3VOOR12/Tilburg namelijk voor LUID! Opnieuw met een line-up om je vingers bij af te likken! Zo staat er de leukste liveband van Tilburg, Skinnerbox. De gloednieuwe all-starformatie Davenport en de geroutineerde, geoliede hardcoreband uit Breda, OTIS. Uiteraard is er geen betere locatie voor luide muziek, dan het luidste café van Tilburg: Little Devil. De datum waarop het volume naar elf gaat is vrijdag 19 december. Het headbangen kan beginnen vanaf 21.00 uur. De entree is uiteraard weer helemaal gratis!

Advertisements

3 thoughts on “3voor12/Tilburg goes LOUD!

  1. “Club3VOOR12/Tilburg staat alweer anderhalf jaar garant voor een ruim aanbod aan verschillende muzikale genres”, behalve de electroniese muziek, die komt de laatste anderhalf jaar nauwelijks aan bod.
    “De beste lokale muziekingrediënten zijn de afgelopen tijd” niet bij 3voor12 voorbij gekomen. Voornamelijk alleen dat rockacademie geneuzel.

  2. En Skinnerbox maakt ook geen neuzelmuziek vind ik persoonlijk… maar Hans Patslul (heftige naam), wat betreft het niet aan bod komen van elektronische (of ‘electroniese’) muziek heb je wel een punt. Voor zover ik kan overzien komt dat doodeenvoudig doordat er op dit moment bij 3voor12 geen mensen rondlopen die een bijzondere passie hebben voor die muziek. Maar niemand die je tegenhoudt als je daar verandering in wil brengen middels het schrijven van stukjes over elektronische evenementen in Tilburg hoor. Wie weet komt er dan uiteindelijk wel een “Club3VOOR12/Tilburg goes electric”…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s