Hulp gevraagd!

 

ZXZW kreeg dit berichtje binnen van de boeker van Bob Corn, die een fantastisch optreden in de Synagoge gaf, afgelopen jaar. Als iemand kan helpen, graag!

Beste menschen,
Afgelopen september hadden wij Craig/Oldseed over de vloer in Leiden voor een schitterend optreden. Op dit moment had hij in Engeland moeten zitten om 26 concerten te geven, ware het niet date de douane-mensen hem tegen gehouden hebben i.v.m. een niet kloppend visum, o.i.d. Al deze concerten zijn dus gecancelled…..
Zelf was hij er vrij nuchter onder: “Could be worse. i could loose a hand or something. or i could have never had the ability to play music at all. i could be working in mcdonald’s”. Ik moest er om lachen..
Zijn 10″ ligt al enige weken vast op de platenspeler, errrrg prettig plaatje. Denk aan Bonnie Prince B., die hoek. Live erg mooi en intens, en vermakelijk qua interactie en grapjes met het publiek (althans, dat was in Leiden, daar is het altijd gezellig ). Kale man, met baard (ik weet dat sommige van jullie gevoelig zijn voor mannen met gitaar&baard…).
In ieder geval; hij zoekt concerten. Op dit moment verblijft hij in Nijmegen, en kan de komende maand dus gemakkelijk door NL reizen om voor een paar tientjes, een happie&drankie te komen spelen. Een huiskamer, kelder, cafe, garage, podium, voorprogramma, naprogramma, whatever.

Check de lege data op www.myspace.com/oldseed

Mail ’em op “craig bjerring” <oldseed70@gmail.com>, als je iets in de aanbieding hebt

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 
 

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s